Altijd tot uw dienst

Zo kunt u bij ons terecht voor al uw vervoer oplossingen. Zowel voor business- als leisureklanten dé ideale partner inzake luchthaven- en personenvervoer, privé- en VIP-vervoer, met onze wagen of met de wagen van de klant.

Onze 12 chauffeurs brengen u niet alleen naar alle luchthavens en treinstations in België en omliggende landen, maar tevens naar uw favoriete restaurant, concert enzovoort…

Wij hebben een bovendien onze eigen visumdienst, vertrouwd met alle ambassades en consulaten in Brussel.

Bent u op zoek naar een ervaren, professioneel vervoersbedrijf ? Bel ons nu op het nummer +32 9 381 06 64 of vul het contactformulier in. Wij doen de rest!


Luchthaven- personenvervoer

Vertrekt u en uw gezin graag stressloos op vakantie? Geen zin om eindeloos parking te zoeken en te sleuren met die zware koffers? We halen u thuis, luchthavens of treinstations op. Wij helpen u bij het in- en uitladen van koffers en rijden tot voor de ingang van u gewenste bestemming! Indien gewenst begeleiden wij u tot aan de incheckbalie.


VIP-Vervoer

Ontvangt u gasten voor wie het beste niet goed genoeg is, zoals een belangrijke zakenrelatie, artiest of spreker voor een seminar of ander event? RTS Belgium verzorgt VIP vervoer op het allerhoogste niveau. Uw gast wordt ontvangen door een stijlvol geklede chauffeur, die gewend is om te gaan met mensen die een hoog kwaliteitsniveau gewend zijn. U bent verzekerd van een perfecte eerste indruk en uw VIP van topklasse service en een top-of-the-line vervoermiddel, zoals de nieuwste Volkswagen Phaeton. Uiteraard kunt u erop rekenen dat de privacy van uzelf of uw gast is gewaarborgd. Desgewenst verzorgen wij ook luxe excursies en andere door uw gast gewenste aanvullende diensten.


Zakenvervoer

RTS Belgium brengt niet alleen zakelijke reizigers op hun bestemming, maar staat ook in voor het vervoer van uw personeelsleden, klanten of genodigde van uw bedrijf. Deze zullen altijd privé vervoerd worden.

Onze chauffeur zal uw klant op het afgesproken tijdstip ophalen aan uw bedrijf, hotel of luchthavens en veilig naar zijn bestemming vervoeren in alle comfort.

Bij aankomst op de luchthaven of treinstation zal de chauffeur de klant opwachten aan de afgesproken plaats met het logo van uw bedrijf.


Evenementenvervoer

RTS Belgium is uw oplossing voor vervoer bij diverse evenementen. Of het nu gaat om festivals, gala's, trouwfeesten, beurzen, ... Wij zijn steeds uw ondersteunende en betrouwbare partner voor onderweg!


Documentenvervoer

Snel de nodige papieren nodig? RTS Belgium zorgt voor het transport van uw belangrijke documenten. Of het nu gaat om douanepapieren, een conclusie of een verslag, laptop, USB-sticks. Alle documenten worden u zo spoedig mogelijk bezorgd.


Huur een privé-chauffeur

Een chauffeur die u in uw eigen vertrouwde wagen vervoert, biedt niets dan voordelen.

  • U hoeft niet te wachten tot de chauffeur ter plaatse komt, u vertrekt wanneer u dit zelf wenst.
  • Geen extra wachttijden bovenop de kilometervergoeding. U betaalt één vast en afgesproken uurtarief.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken als u een glaasje drinkt tijdens een avondje uit of zakendiner.
  • Door het huren van een chauffeur, hoeft u niet te zoeken naar een parking.Wij zetten u af voor de deur, en wanneer u gedaan hebt pikken wij u weer op voor de deur in uw eigen wagen.
  • Bij een zakendiner, concert of bedrijfsfeest hoeft u zich geen zorgen te maken indien u een glaasje te veel op hebt. Ons veilige chauffeur brengt u in alle rust in uw eigen wagen naar huis en parkeer vervolgens veilig uw wagen op uw oprit.
  • U mag of kunt tijdelijk niet deelnemen in het verkeer? Wij vervoeren u in uw eigen wagen naar uw werk, belangrijke meetings of congressen. In zowel binnen- als buitenland.