Visum

Voor het aanvragen van een visum kunt u ons terecht. Door onze jarenlange ervaring en goede samenwerking met de consulaten in Brussel bent u verzekerd van een uiterst snelle en efficiënte afhandeling van alle visa. Wij zorgen ervoor dat u de juiste documenten op tijd in handen heeft.


Waarom kiezen voor RTS Belgium?

Tijdsbesparing

Het verzorgen van visumaanvragen is een specialisatie. Het is ons dagelijks werk en daardoor weten wij precies met wat u allemaal dient rekening te houden. U hoeft geen tijdrovend bezoek af te leggen aan de desbetreffende ambassade.

Zekerheid

Wanneer u visumaanvragen aan ons uitbesteedt, hoeft u zich geen zorgen te maken en zal u zeker niet voor verrassingen komen te staan. Wij dragen zorgen voor een tijdige afgifte van uw visum.

Kostenbesparing

Dagelijks verzorgen wij talrijke visumaanvragen en kunnen op deze manier voordeliger onze diensten aanbieden dan wanneer uw zelf de transport-, documentenkosten en de kosten van uw tijdsinvestering zou maken.


Legalisatie

Wij zorgen ervoor dat u de nodige goedkeuringen verkrijgt van het consulaat, ambassade, Kamer van Koophandel,…indien u goederen exporteert.


Vergunning

U importeert of exporteert? Dan zorgt RTS Belgium voor het indienen van vergunningsaanvragen en het afhalen van vergunningen bij overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld het Bestuur van Economische Betrekkingen.