Altijd tot uw dienst

Zowel voor business- als leisureklanten dé ideale partner inzake luchthaven- en personenvervoer, privé- en VIP-vervoer, met onze wagen of met de wagen van de klant.

Onze 16 chauffeurs brengen u niet alleen naar alle luchthavens en treinstations in België en omliggende landen, maar tevens naar uw favoriete restaurant, concert enzovoort…

Wij hebben een bovendien onze eigen visumdienst, vertrouwd met alle ambassades en consulaten in Brussel.

Bent u op zoek naar een ervaren, professioneel vervoersbedrijf ? Bel ons nu op het nummer +32 9 381 06 64 of vul het contactformulier in. Wij doen de rest!

Luchthaven- personenvervoer

Vertrekken u en uw gezin graag stressloos op vakantie? Geen zin om eindeloos parking te zoeken en te sleuren met die zware koffers? Indien gewenst begeleiden wij u zelfs tot aan de incheckbalie.

VIP-Vervoer

Ontvangt u gasten voor wie het beste niet goed genoeg is, zoals een belangrijke zakenrelatie, artiest of spreker voor een seminar of ander event? RTS Belgium verzorgt VIP-vervoer op het allerhoogste niveau. Uw gast wordt ontvangen door een stijlvol geklede chauffeur en u bent verzekerd van een perfecte eerste indruk. Uiteraard kunt u erop rekenen dat de privacy van uzelf en uw gast is gewaarborgd.

Zakenvervoer

RTS Belgium brengt niet alleen zakelijke reizigers op hun bestemming, maar staat ook in voor het vervoer van uw personeelsleden, klanten of genodigden van uw bedrijf.

Onze chauffeur zal uw klant op het afgesproken tijdstip ophalen aan uw bedrijf, hotel of luchthaven en veilig naar zijn bestemming vervoeren in alle comfort.

Bij aankomst op de luchthaven of in het treinstation zal de chauffeur de klant opwachten aan de afgesproken plaats met het logo van uw bedrijf.

Evenementenvervoer

RTS Belgium is uw oplossing voor vervoer bij diverse evenementen. Of het nu gaat om festivals, gala's, trouwfeesten, beurzen, ...: wij zijn steeds uw ondersteunende en betrouwbare partner voor onderweg!

Documentenvervoer

Snel de nodige papieren nodig? RTS Belgium zorgt voor het transport van uw belangrijke documenten. Douanepapieren, laptop, USB-sticks...: alle documenten en dergelijke worden u zo spoedig mogelijk bezorgd.

Huur een privé-chauffeur

Een chauffeur die u in uw eigen vertrouwde wagen vervoert, biedt niets dan voordelen.

  • U hoeft niet te wachten tot de chauffeur ter plaatse komt, u vertrekt wanneer u dit zelf wenst.
  • Geen extra wachttijden bovenop de kilometervergoeding. U betaalt één vast en afgesproken uurtarief.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken als u een glaasje drinkt tijdens een avondje uit of zakendiner.
  • Door het huren van een chauffeur, hoeft u niet te zoeken naar een parking.
  • U mag of kan tijdelijk niet deelnemen aan het verkeer? Wij vervoeren u in uw eigen wagen naar uw werk, belangrijke meetings of congressen. In zowel binnen- als buitenland.